I ovim izdanje Terminala26 dominiraju hardverski proizvodi, pa nakon što smo u prošloj epizodi predstavili Sony Xpera Z2 napredni telefon, u ovoj možete pogledati šta mislimo o istoimenom tabletu, te jednom veoma pristupačnom i specifikacisjki atraktivnom phabletu iz Gigabyte Gsmart serije. Igračima predstavljamo širi asortiman Dragon War opreme za uživanje u igrama, a tu je i jedna zanimljiva pametna Prestigio vaga koja će pomoći da jednostavno pratite vaše fitness rezultate.

Pored toga, rubrika Tech donosi predstavljanje prve prave pametne tkanine, dok u softverskoj rubrici za vas imamo jednu ekstenziju za Firefox koja će svima pomoći da se fokusiraju na veću radnu produktivnost ili jednostavno ograničite posjetu nekim web stranicama. Na samom kraju tu su i prvi utisci naših dežurnih igrača vezanih za betu Battlefield Hardlinea, a ako ste propustili neku od starijih epoizoda ili drugih video priloga, njih možete potražiti na našem YouTube kanalu.

SADRŽAJ:

- Novosti
- Hardver: Sony Xperia Z2 tablet; Gigabyte Gsmart Saga S3 napredni telefon; Dragon War oprema za igrače, Prestigio Smart Body Fat Scale,
- Softver: LeechBlock
- Footfalls / Heartbeats
- Igra: Battlefield Hardline