S obzirom da se svi pripremaju za početak Svjetskog prvenstva u fudbalu, slična situacija je i zadesila redakciju INFO Online, pa smo vam u ovom izdanju Terminala26 pripremili dosta zanimljivog sadržaja koji će vjerovatno zanimati sve one koji koriste gadgete i tehnologije da isprate sportska dešavanja. Vjerujte nam na riječ, ove recenzije ne želite propustiti - pogotovo ako planirate da se počastite pred prvenstvo!

Naravno, fokus je na hardveru, tako da smo vam pripremili čak tri recenzije izuzetno atraktivna uređaja: naprednog telefona za fudbalske statistike i informisanje na poluvremenu; zatim fenomenalnog projektora za gledati tekmu negdje vani i napraviti prikaz na komšijijoj kući, te 4K UHD TV po nevjerovatno interesantnoj cijeni.

Osim toga, tu su i naše standardne rubrike, a ne zaboravite ni baciti pogled na ostatak našeg portala, kao i naš YouTube kanal - u oba slučaja vas očekuju izuzetno atraktivni i zanimljivi testovi i recenzije koje čak nismo stigli prikazati u emisiji usljed količine sadržaja!