Sigurni smo da će većini korisnika Android uređaja, nakon nekog vremena, interfejs njihovog telefona postati monoton i pomalo dosadan. Tu na scenu stupaju tzv. launcher aplikacije, a mi vam predstavljamo jedno pravo osvježenje.

Većina launcher aplikacija stvarno mijenja izgled Android interfejsa, ali samo površinski ili kozmetički. Često se prikazuju reklame i oglasi, a za dublje i dodatne mogućnosti, naravno traži se plaćanje. Međutim, Apolo Launcher će vas osloboditi svega toga, jer je u potpunosti besplatan. Nakon instalacije, više ništa neće biti isto, jer ste za potpuno prilagođavanje vlastitom ukusu u mogućnosti izabrati više od 350 hiljada pozadina sa preko 20 kategorija, poput diazajna, umjetnosti, prirode, automobila i slično.

Rukovanje i prilagođavanje je zaista vrlo jednostavno, sa vrlo modernim temama i ikonama. Tu su recimo pametni folderi za grupisanje aplikacija koje oblikom, stilom i bojama prilagođavati sebi, zatim zanimljiv 3D widget za vremensku prognozu, jednostavna pretraga cijelog telefona, kao i booster koji će dodatno osloboditi i osvježiti memoriju ili vas osloboditi nepotrebnih podataka. Apolo launcher je kompatibilan i sa telefonima i tabletima, radi brzo i bez komplikacija, pa sve što možemo reći je da zaslužuje naše preporuke

play.google.com/store/apps/details

1/1