Da bi ste uspješno koristili ovaj softver morate ispunjavati dva uslova. Prvo, morate imati osnovno poznavanje engleskog jezika, što danas i nije neki poseban zahtjev. Drugi uslov je važniji i ozbiljniji - želite da smršate.

Ono što Noom Weight Loss Coach izdvaja od gomile drugog softvera koji pokušavaju da vam pomognu u gubljenju kilograma je pristup. Naime, ovaj softver neće samo brojati kalorije, već će vam ponuditi gomile informacije kako ljudsko tijelo funkcioniše i kako koristi hranu. Na ovaj način ćete lako shvatiti zašto treba jesti manje tjestenine, izbjegavati noćne obroke i sve ostale savjete koje ste čuli nebrojeno puta ali ih niste shvatali.

Autori ovog softvera se hvale da korisnici njihovog softvera prosječno gube oko 4,5 kilograma u dva mjeseca, što je otprilike zdrava količina. Nedavno je ovaj softver uvršten i u Editor’s Choice rubriku uGoogle Play prodavnici.

Pored gomile informacija, Noom Weight Loss Coach će vam pomoći da bilježite ono što jedite, koliko vježbate, te koliko kilometara dnevno prelazite hodajući ili trčeći. 

Noom Weight Loss Coach je sveobuhvatna aplikacija, pa vam jedino još treba želja za zdravijim životom. A tu vam ne može pomoći nikakva tehnologija. Za sve ostalo, tu je Noom Weight Loss Coach.

1/1