Ljeto je, stižu odmori, pa je i potražnja za novim i svježim izvorima opuštajuće ili animirajuće muzike sve veća. Internet je danas gotovo svuda dostupan, pa evo prijedloga za mobilnu aplikaciju uz još jedan svjež Internet Radio player.

Replaio Radio, besplatni je online radio koji vam omogućava pristup više od 30.000 stanica iz cijelog svijeta! Možete slušati omiljene online radio stanice kao i AM/FM stanice koje su dostupne online, a ako ste neodlučni ili tražite nešto novo, uvijek možete koristiti “Explore” opciju za jednostavno otkrivanje novih radio stanica.

Tu je i jednostavna pretraga po žanru, imenu ili državi, a stanice, kao i pojedine pjesme koje trenutno sviraju moguće je dodavati na listu omiljenih kako bi kasniji pronalazak bio jednostavniji. U ponudi je i pristup history-u odslušanih pjesama i stanica, mogućnost promjene boje interfejsa, opcija da ekran ostane stalno uključen, kao i mogućnost integracije Spotify i Last.FM servisa. Uz nešto novčane nadokane moguće je dobiti opcije budilnika uz omiljene radio stanice, te dobijanja podsjetnika za emisije koje želite slušati, te eliminisanje reklama koje se pojavljuju u besplatnoj verziji aplikacije. Sve u svemu, još jedan odličan način da se dođe do nove i svježe muzike.

http://repla.io/

1/1

 

http://repla.io/