Ako niste obratili mnogo pažnje na ime prodavnice, onda ćemo vam mi pomoći – radi se o alternativnoj prodavnici koja se fokusira na aplikacije za Android tablet uređaje.

Iako Google Play prodavnica nudi filtriranje sadržaja samo za tablet uređaje, izbor je uglavnom prilično mršav, pa je obično potrebno zasukati rukave i ručno potražiti aplikaciju koja će dobro izgledati i raditi na Android tabletu. E, to više nije potrebno raditi, jer urednici Tablifiled prodavnice to rade za vas.

Pošto se alternativne prodavnice softvera ne mogu distribuirati putem Google Playa, Tablified Market nudi pregled opisa softvera složen u brojne kategorije, dok se sam download i instalacija vrše sa Google Playa, pa je sve i dalje vezano za Google account.

Popularnost ove aplikacije je toliko narasla u posljednje vrijeme, da su njeni autori kreirali i web sajt putem kojeg možete pregledati opise aplikacija.

Tablified Market je samo posrednik između vas i Google Playa, ali svoj posao radi tako dobro da ovu aplikaciju preporučujemo svim vlasnicima Android tablet uređaja. Ništa ne može zamijeniti liste ručno probranih aplikacija, zar ne?

1/1

free