DOPUNJENO: Obzirom na promjenu u rasporedu prikazivanja naše TV emisije, sretne dobitnike naše novogodišnje nagradne igre ćemo izvući u Terminalu koji će se emitovati u subotu, 17. januara. Samim tim, produžen je i rok za slanje mailova za učestvovanje u nagradnoj igri, tako da svoje prijave (odnosno podatke) možete poslati sve do ponedjeljka, 12. januara tekuće godine. Svi ostali detalji o nagradnoj igri su u nastavku.

***

Nova godina je iza ugla, a kako bi je proslavili, odlučili smo vas obradovati sa novom nagradnom igrom, u kojoj imate priliku osvojiti jednu od 10 nagrada.

Sve što trebate uraditi kako bi učestvovali u nagradnoj igri je poslati mail sa vašim podacima na sljedeću e-mail adresu:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Usput, ukoliko želite sebi povećati šanse za osvajanje neke od nagrada, svratite do naše Facebook stranice i kliknite Like na ovaj post. A ukoliko vam ni dupla šansa nije dovoljna, isti taj post podijelite sa prijateljima tako što ćete kliknuti na Share (i obratite pažnju da ste uključili opciju Public kako bi mogli vidjeti vaše ime na našoj stranici), čime ćete sebi dodatno povećati šanse za osvajanjem jedne od nagrada.

A nagrade su sljedeće:

  • Sapphire Radeon R7 240  - grafička kartica čiju recenziju možete pronaći ovdje
  • XFX Radeon R7 250 Core Edition - još jedna grafička kartica koju smo nedavno recenzirali
  • Omega Varr Pro-Gaming V6000 - miš za igrače, sa DPI rezolucijom od 800 do 6000 DPI
  • Omega Freestyle Headset Hoop FH3930 - slušalice

Pored toga, za vas imamo i Steam kodove za nekoliko zanimljivih igara:

  • NBA 2K15 - najbolja simulacija košarke koju smo do sada zaigrali, samo pitajte našeg glavnog urednika
  • Amnesia: A Machine for Pigs - kvalitetan horor sa kojim možete započeti 2015. u nadi da ćemo i tokom nje dobiti nekoliko kvalitetnih horora kao u 2014.
  • Crysis 2 Maximum Edition - zadnji Crysis koji je valjao
  • Bioshock - klasika koju ne treba posebno predstavljati
  • Trine 2: Complete Story - predivan platformer koji možete zaigrati sami, ali i u društvu
  • Surgeon Simulator 2013 - probudite svog unutrašnjeg hirurga i uživajte u jednoj od igara koje su pokrenule revoluciju humorističnih simulatora

Krajnji rok za slanje mailova za učestvovanje u našoj novogodišnjoj nagradnoj igri (kao i za lajkanje i šeranje gore spomenutog Facebook posta) je ponedjeljak, 12. januar 2015.

Sretne dobitnike ćemo izvući u našoj TV emisiji Terminal, 17. januara 2015. godine, a držimo fige da upravo vi osvojite jednu od nagrada.

I, naravno, želimo vam sretnu i uspješnu 2015. godinu, sa što više vrhunskog hardvera, zanimljivih online servisa i aplikacija, ali i dobrih igara!

1/1