Ekstenziju za Chrome browser pod nazivom Momentum, najlakše je opisati rijeima da se radi o ideji ili prijedlogu koji bi mogao popraviti i unaprijediti vašu radnu produktivnost za računarom.

Momentum je Chrome ekstenzija koja će svaki novi otvoreni tab pretvoriti u mjesto koje bi vas moglo inspirisati i potaknuti na produktivniji i bolji rad. Njenom instalacijom, novi tab osim što postaje ljepši, postaje i puno korisniji.

Prva promjena koju ćete primjetiti je ogromna fotografija preko cijelog prozora, uz poruku dobrodošlice i postavljanja primarnog zadatka dana. Tu su još trenutna vremenska prognoza za lokaciju na kojoj se nalazite, dnevni motivirajući citat, te u donjem desnom uglu ugrađena To-Do lista koju možete svakodnevno organizovati uz dodavanje novih i križanje obavljenih. Internet pretragu možete naravno raditi iz adres bara, dok gornji lijevi ugao krije brzi pristup nekim omiljenim stranicama, prebacivanje u stanardni Chrome Tab ili pristup ostalim Chrome aplikacijama.

Sve u svemu, jednostavan i zgodan način da uljepšate i promijenite svakodnevni pristup vašim dnevnim i ostalim Internet potrebama.

https://momentumdash.com/

1/1