Book2Meet je online platforma preko koje različiti poduzetnici mogu svoje hotele, konferencijske sale i ostale "unikatne prostore" - iznajmiti poslovnim ljudima za sastančenja i poslovne konferencije. Vlasnici ovakvih prostora mogu preko opcije "List your space" predstaviti prostorije koje žele iznajmljivati kompanijama i manjim firmama, a odmah da naglasimo da je u ponudi zemalja koje mogu predstaviti svoj prostor, izlistana i BiH.

Isto tako, ukoliko zainteresovanim firmama možete ponuditi i više različitih lokacija za iznajmljivanje, u okviru ove opcije imate mogućnost i za to, samo trebate kontaktirati administratore sajta preko odgovarajućeg linka. Na sajtu trenutno imate izlistano 32000 soba za sastanke i konferencijskih sala.

Zanimljivo je to što su usluge posredovanja na sajtu besplatne, kako za vlasnike prostora koji žele biti dio čitave reklamne šeme, tako i za klijente koji traže mjesto za sastanke. Oni iznajmljivanje prostora plaćaju direktno vlasniku od kojeg ga iznajmljuju.

Poslovni ljudi kojima treba određeni prostor za sastanke ili neku konferenciju, rezervisanjem prostora preko ovog servisa olakšavaju sebi posao i potragu za istim jer servis posreduje između njih i vlasnika prostorija. Zatim im preko emaila šalju sve relevantne ponude, koje ovi mogu, ali i ne moraju prihvatiti.

1/1

Pretragu za željenim prostorom možete i sami izvršiti pošto je sam servis jedan ogromni oglasni prostor, a sve što trebate uraditi jeste da u prostor za pretragu ukucate ime grada u kojem želite održati neki sastanak, pa će vam se izlistati gomila ponuda. Za sada su najbolje pokrivene sljedeće države: Britanija, Francuska, Belgija, Njemačka, Irska, Danska i Švicarska. Kada pređete preko neke ponude mišem, vidjet ćete i cijenu prostora, broj osoba koje može primiti, te njegovu veličinu.

Sa strane imate i filtere koji bi vam trebali pomoći u tome da za sebe pronađete tačan tip prostora koji odgovara vašim zamislima: tu možete odrediti prihvatljivu cijenu, zatim naglasiti potrebu za pristupom Wi-Fi konekciji, potrebu za tehničkom opremom poput projektora ili obične ploče za pisanje, zahtjev za parkingom i još mnogo toga. Nakon što odaberete odgovarajuću ponudu i kliknete na "Book now", morat ćete ostaviti svoje podatke o kreditnim karticama.

Među takozvanim "unikatnim prostorima" za iznajmljivanje, nalaze se nevjerovatne nekretnine poput kazina, dvoraca i velikih izletišta, koje bi trebale odgovarati i samom Šećerbergu. Kako na servisu trenutno nema nijedne ponude iz naše zemlje, a stvar je besplatna, ovo je idealna prilika za naša zimovališta i hotele da se malo reklamiraju i ponude svoje prostorije ljudima koji ih trebaju.

https://www.book2meet.com/