Pred jesenju sezonu, sada već tradicionalno, GoPro predstavlja svoje novitete. Tako su kao posljednji dodatak njihovoj seriji Hero akcionih kamera dodali i Hero9 Black model.

Prije svega novi Hero9 je nešto većih dimenzija od svojih prethdonika, no osnovno kućište je sada značajno otpornije i bez dodatnih okvira, kako na udarce, tako i na dubinu do 10 metara. Kamera je opremljena i novim senzorom koji je u mogućnosti sada snimati video maksimalne rolucije od 5K, kao i fotografije od 20 megapiksela. Jedan od najvećih dodataka je prednji displej u boji za jednostavnije kadriranje, a tu je sada i baterija koja će obezbjediti do 30% veću autonomiju od prethodnika. Ugrađena je i nova HyperSmooth 3.0 tehnologija stabilizacije slike sa mogućnošćo poravnavanja horizonta, a kompatibilna je i sa nizom Mod-ova u vidu raznih dodataka, izmjenjivih obejktiva i još mnogo toga.

Ovaj put nova GoPro Hero9 Black kamera je i skuplja nego prethodni najjači modeli ove kompanija, pa ćete sada za nju morati izdvojiti 449 dolara, a kamera je već globalno dostupna.

1/1