Motorola je predstavila svoje nove modele telefona koji pripadaju njihovoj budžetskoj katogoriji, tj namijenjeni su svima koji za telefone ne žele izdvojiti mnogo novca. Riječ je o Moto G Fast i Moto E modelima.

Moto G Fast je telefon sa 6,4-inčnim ekranom rezolucije 1560 x 720 piksela koji integriše hole-punch rupu za prednju kameru od 8 megapiksela, dok je ona stražnja kreirana od sistema sa tri senzora od kojih onaj glavni ima rezoluciju od 16 megapiksela. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 665 procesor uz 3GB RAM-a i 32GB Flash memorije. Sa stražnje strane prisutan je i čitač otisaka prsta, a tu su još microSD slot, 3.5 mm audio priključak i USB-C port.

Za razliku od njega, Moto E model je nešto manji telefon sa 6,2-inčnim ekranom i sličnom rezolucijom od 1520 x 720 piksela. Njega pokreće Qualcomm Snapdragon 632 procesor uz 2GB radne memorije i 32GB memorije za pohranu podataka, dok je za hvatanje fotki tu 13 megapikselna kamera uz dodatak senzora dubine.

Uređaji u prodaju kreću sredinom ovog mjeseca. Za Moto G Fast će biti potrebno izdvojiti 200 američkih dolara, dok će nešto manji i slabiji Moto E model koštati 150 dolara.

1/1