Plants vs. Zombies u nešto drugačijem ruhu - uskoro i na platformama koje nisu Microsoftove

Plants vs. Zombies: Garden Warfare je jedna od onih Xbox ekskluziva koje su već nekoliko mjeseci izazivale zavist kod vlasnika PlayStation konzola, ali i kod PC-jaša, što bi se na našu sreću uskoro trebalo promijeniti. Naime, EA i PopCap Games su objavili kako će Garden Warfare 22. avgusta konačno stići i na PlayStation 3 i PlayStation 4, dok je datum izlaska PC verzije - 27. juni - bio poznat već neko vrijeme.

1/1

No, dobre vijesti ne staju tu - Garden Warfare će se na PlayStationu 4 vrtiti u punoj HD rezoluciji i to u idealnih 60 sličica u sekundi, a nudit će i split-screen multiplayer za dva igrača. Također, igra će od prvog dana biti dostupna sa svim DLC-ovima koji su do sada izašli na Xbox One i 360 konzolama, što i ne čudi, obzirom da su Garden Warfare DLC-ovi ionako bili besplatni. Ali, budite bez brige - EA planira zaraditi na mikrotransakcijama, koje su u X360 i X1 verzijama ubačene nakon izlaska igre na tržište, a koje bi u PS3, PS4 i PC verzijama trebale biti dostupne odmah po izlasku.

I koliko god mi ne voljeli mikrotransakcije, ne možemo poreći kako se radujemo konačnoj prilici da zaigramo ovaj neobični third person multiplayer shooter na PC-u i PlayStationu 4. Uostalom, koga briga za Battlefield borbu protiv kriminala kada se možemo napucavati sa biljkama i zombijima u Frostbite 3 engineu?