Skoro pola godine nakon izlaska, Battlefield V je krajem marta konačno dobio vlastiti battle royale mod pod imenom Firestorm.

Firestorm podržava do 64 igrača, koji ga mogu igrati solo ili u timovima sa još tri saborca, dok se akcija odvija na mapi 10 puta većoj od najveće multiplayer mape iz najnovijeg Battlefielda.

1/1

Naravno, Firestorm donosi i nekoliko drugih elemenata standardnih za ovaj serijal, ali i za battle royale igre. Prije svega, tu je čak 17 različitih vozila kojima možete upravljati, a koja variraju od tenkova, preko borbenih čamaca, pa sve do prototipa prvog helikoptera. Osim toga, možete računati i na mogućnost uništavanja kompletnih kuća i drugih objekata na mapi igre, kao i na konstantnu potragu za boljim oružjima i opremom.

No, za razliku od drugih battle royale naslova, u kojima vas igra usmjerava ka željenim lokacijama sa kojekakvim energetskim oblacima, Firestorm će to raditi sa spektakularnom vatrenom olujom, koja će vam ne samo oduzimati health, već i uništavati sve pred sobom.

Firestorm je dostupan u vidu besplatne nadogradnje za Battlefield V i možete ga zaigrati već sada na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One.