Paradox Interactive nas je na ovogodišnjem GDC-u odlučio obradovati sa najavom nove igre iz Vampire: The Masquerade serijala - i što je najbolje od svega, u pitanju je nastavak kultnog Bloodlinesa.

Kao što je bilo za očekivati, Bloodlines 2 je RPG koji ćemo igrati iz prvog lica, samo što ćemo ovaj put umjesto mračnim ulicama Los Angelesa, lutati Seattleom.

1/1

Na razvoju igre radi relativno nepoznati studio Hardsuit Labs, iako bi čak i najveće skeptike trebala ohrabriti činjenica da su za scenario i dijaloge zaduženi jedan od glavnih scenarista originalnog Bloodlinesa, Brian Mitsoda, kao i legendarni Chris Avellone, ali i odlična Cara Ellison.

Bloodlines 2 će pratiti mladog vampira čije pojavljivanje na ulicama Seattlea će uzrokovati rat između različitih frakcija i vampirskih klanova, a developeri obećavaju kako će igra i njeni likovi uvjerljivo reagovati na svaku akciju i odluku igrača.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 se u prodaji očekuje u prvom kvartalu 2020. - i to u verzijama za PC, PlayStation 4 i Xbox One.