Trenutak koji smo mjesecima čekali je konačno tu - nakon što su PUBG i Fortnite dokazali da battle royale funkcioniše savršeno u video igrama, privlačeći na stotine miliona igrača, došlo je vrijeme da u battle royale vode uplove i neke druge franšize, uključujući Battlefield i Call of Duty.

Najnoviji nastavak Black Opsa tako donosi punokrvni battle royale mod pod nazivom Blackout, koji ovih dana mogu isprobati svi igrači koji su preorderovali igru na konzolama, odnosno svi zainteresovani PC igrači koji downloaduju open betu sa Blizzardovog Battle.net servisa.

1/1

Blackout beta donosi kompletan Blackout mod, sa svim oružjima i vozilima iz finalne verzije igre, kao i trenutno jedinu najavljenu mapu na kojoj će se akcija odvijati, a koja kombinuje najpopularnije multiplayer mape iz prethodnih nastavaka Black Opsa u ogromnu i haotičnu battle royale arenu.

Kao i druge igre iz battle royale žanra, Blackout podržava igranje solo, ali i u timovima od po 2 i 4 igrača, dok je trenutno maksimalni broj igrača na mapi 80, iako su iz razvojnog tima istakli da bi taj broj mogao postati nešto veći do izlaska finalne verzije igre.

Blackout beta traje do 17. septembra, a Call of Duty: Black Ops 4 u prodaji očekujemo 12. oktobra ove godine.