ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je D16750 eksternu bateriju. Posebna pažnja prilikom dizajniranja je posvećena izdržljivosti.

D16750 posjeduje mnogo više od običnog dizajna, kombinujući pjeskareni aluminijum i robusnu silikonsku oblogu, a IP67 certifikat osigurava potpunu zaštitu od prodiranja čestica prašine i vodootpornost do dubine od jednog metra u trajanju do 30 minuta.

Iako je ADATA i ranije proizvodila izdržljive eksterne baterije, D16750 označava inicijativu da se u ovom segmentu dodaju modeli velikog kapaciteta, sa vrhunskim LG ćelijama kapaciteta 16750 mAh. Dva USB porta zajedno imaju izlaznu jačinu struje do 3,4 A, a zahvaljujući inteligentnom pristupu D16750 će brže puniti priključeni uređaj čija je baterija praznija. Ima i sinhronizovano punjenje/dopunjavanje, što znači da ga možete dopunjavati dok istovremeno puni druge uređaje.

D16750 odaje utisak elegantne snage, baš kako su njegovi dizajneri i zamislili. Nudi i dodatnu funkcionalnost kroz ugrađenu LED lampu – popularnu osobinu koja se pokazala izuzetno korisnom u korištenju van kuće. Od polijevanja i padova u kancelariji, do jakih kiša tokom planinarenja, D16750 se može uspješno nositi sa brojnim nepredviđenim situacijama.

Za sada nema informacija o cijeni i dostupnosti.

1/1