Kompanija Microsoft BiH danas je objavila preliminarni spisak predavanja za nadolazeću Microsoft NetWork 7 konferenciju, koja se održava od 19. do 21. aprila 2017. godine u Grand Hotelu Neum.

Centralne teme ovogodišnje konferencije su proces digitalne transformacije i cybersecurity. MS NetWork 7 učesnicima će ponuditi više od 80 predavanja iz oblasti Microsoft tehnologija, sigurnosti IT okruženja i transformaciji poslovnih procesa iz šire regije.

Predavanja su i ove godine podijeljena u 6 smjerova, i to digitalna transformacija poslovanja, razvoji platformi i alati, smještaj i analiza podataka, server / cloud infrastruktura i servisi, sigurnost i upravljanje identitetima te studije slučaja. Tokom konferencije bit će riječi i o procesu migracije sa lokalne na cloud infrastrukturu, iskustvima korisnika iz Bosne i Hercegovinu u ovom procesu, odnosno novim mogućnostima dostupnih Microsoft cloud servisa kao što su Azure, Dynamics 365, Enterprise Mobility Suite, Office 365 i drugih.

Sve informacije o Microsoft NetWork 7 konferenciji, uključujući spisak predavanja i predavača, kao i informacije o lokaciji održavanja i smještaju, možete pronaći na zvaničnoj web stranici www.msnetwork.ba.

1/1