Pod sloganom "Na sedmom nebu", najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini, Microsoft NetWork7, biće održana od 19. do 21. aprila u Grand hotelu Neum, a prijave za učešće otvorene su od 7. februara do 12. aprila.

Prošle godine MS NetWork 6 konferencija je okupila 735 učesnika iz različitih branši, među kojima su se našli stručnjaci iz svijeta biznisa i ICT-a, te predstavnici akademske zajednice i javnog sektora. Svi su imali priliku da prošire mrežu profesionalnih kontakata, kao i da saznaju na koji način tehnologija može da unaprijedi njihovo poslovanje.

MS NetWork 7 konferencija, treći put u Neumu, učesnicima će ponuditi predavanja iz više tematskih cjelina, među kojima su predavanja vezana za poslovnu digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, infrastrukturu i sigurnost, migraciju aplikativnih rješenja i infrastrukture u cloud, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Predavanja će se odvijati u salama kongresnog centra Grand Hotela Neum, a zvanično otvaranje konferencije planirano je za 19.4.2017. godine u 18:00 sati.

Kotizacija za učešće na konferenciji Microsoft NetWork 7 iznosi 300 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave do 10.3.2017. ostvaruju popust na rane kotizacije od 50 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 250 KM (+17% PDV). Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciju u BiH za samo 50 KM (+ 17% PDV).

Sve informacije o Micorsoft NetWork 7 konferenciji dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije MS NetWork putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće, a novosti o MS NetWork 7 moguće je pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram ili Twitter.

1/1