SPARK Gadget Show će se održati u srijedu, 14. decembra, u prostorijama SPARK-a u Mostaru od 13 do 17 sati. Najavljeni su najnoviji uređaji iz svijeta virtualne stvarnosti, automatiziranog upravljanja kućama, robota, bespilotnih letjelica i električnih vozila. Svi izloženi uređaji će se moći isprobati, te tako i saznati na koji način rade.

Virtualna stvarnost je tema kojom se bavi nekoliko članica SPARK grupacije, pa je i logično da će biti predstavljeni HTC Vive, Oculus Rift i Microsoft HoloLens. Google Home i Amazon Echo će također biti na raspolaganju posjetiocima.

Za sve koji nisu imali priliku posjetiti SPARK Multirotor Challenge, a zanimaju ih dronovi, na ovoj izložbi će biti predstavljene sve mogućnosti DJI Mavic-a i Parrot Disco FPV-a. Tu će biti i električna vozila Greyp Bikes, Tesla auto, hoverboard i romobil. SPARK-ovci nisu zaboravili ni edukativne gadgete za najmlađe, koji će se razveseliti robotima NAO, Lego Mindstorms i mBot.

Osim izložbenog dijela, u sklopu SPARK Gadget Show-a bit će prikazana dva tech dokumentarca: Science Documentary 2016: Big Data i Nano Technology Future of Technology, a organizatori su najavili i nagradnu igru za najmaštovitije posjetitelje.

Više informacija na:
https://www.facebook.com/events/1751380405127672

 

1/1