Sjećate li se genijalne Volvo reklame sa Jean Claude van Damme-om i njegovom špagom u glavnoj ulozi? E, to više nije najbolja reklama sa nekom zvijezdom akcionih filmova. Tu titulu preuzima namrgođeni Steven Seagal u reklami za igru World Of Warships.

World Of Warships je multiplayer simulacija ratnih brodova smještena u Drugi svjetski rat, a njeni tvorci, kompanija WarGaming su prilično agresivni kada je marketing u pitanju. Međutim, sve im je oprošteno angažovanjem starog i debelog Seagal-a koji u reklami glumi mudrog učitelja Aikida.

Najbolji momenat reklame je kada namrgođeni Seagal kaže da zna ponešto o ratnim brodovima! Ako vam ova genijalna šala nije jasna, vrijeme je da obnovite poznavanje filmskog opusa ovog velikana besmislenih akcionih filmova. A možete odigrati i World Of Warships, koji baš kao i njegov prethodnik, World of Tanks, uopšte nije loša igra, ali zahtjeva mnogo vremena. Međutim, vrijedi utrošiti vrijeme, jer možete zaraditi da vam baš Seagal bude kapetan broda. (ozbiljno!)

1/1