U periodu kada računi za telekom usluge rastu, Logosoft svojim korisnicima LoGO! paketa nudi niže akcijske cijene u periodu od 2 godine.
Za sve koji se odluče postati korisnici Logosofta uz ugovor na 24 mjeseca koristit će televiziju, internet, fiksnu i mobilnu telefoniju tokom cijelog minimalnog ugovornog perioda po trenutno najnižim cijenama na tržištu.

Svi novi LoGO! korisnici mogu odabrati neki od uređaja iz Logosofotove ponude po povoljnijim cijenama i to na rate. Posebno izdvajamo televizor Tesla po cijeni već od 100 KM, a za one koji planiraju kupovinu mobilnog uređaja izdvajamo Huawei Y6,  mobitel elegantnog dizajna i odličnih performansi, po cijeni već od 1 KM.

Detaljnje informacije o akciji potražite na www.logosoft.ba, putem telefona 033/931-900 ili posjetite Logosofotova prodajna mjesta.

Zašto odabrati Logosoft!?
• Više od 200 domaćih, regionalnih i stranih digitalnih tv kanala;
• Internet brzine i do 120 Mbps/10 Mbps, uz neograničen saobraćaj;
Besplatni pozivi prema svim fiksnim telefonskim mrežama u BiH i uz 100 besplatnih minuta za pozive prema svim mobilnim mrežama u BiH:
• Uvijek dostupni uz 150 besplatnih minuta za pozive i 250 besplatnih SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH uz neograničen mobilni internet.

Napomena: Akcija traje od 01.09. do 31.10. i važi za sve nove i stare korisnike LoGO! paketa koji potpišu ugovor na obavezni minimalni period trajanja pretplatničkog ugovora od 24 mjeseca. Akcija se odnosi na LoGO! pakete: LoGO! DUO+, LoGO! TRIO, LoGO! TRIO mobile, LoGO! TRIO+, LoGO! QUADRO i LoGO! QUADRO+.

1/1