Izvrsni i fleksibilni alat za dizajniranje web sajtova bez potrebe za poznavanjem kodiranja, Xarin Web Designer, dobio je prvo izdanje u okviru "365" serije. Dotična podrazumijeva kontinuirano dodavanje novih mogućnosti tokom godine, umjesto da se za dinamitne novitete čeka nova verzija.

Program sada između ostalog sadrži bolje animacije, što uključuje i podršku za parallax scrolling efekte i 30 drugih novih animacija skrolanja. Tu je i hrpa suptilnijih poboljšanja u prikazu i upravljanju tekstom, kao i novi način prikaza fotografija – putem kolaža, odnosno gridova koji se automatski prilagođavaju fotografijama koje ubacite u njih.

1/1

Nova verzija uključuje i besplatan jednogodišnji Website M hosting sa 2GB besplatnog prostora i jednom besplatnom domenom.

Web Designer 365 stiže u običnoj i Premium varijanti, a kao i uvijek kada su Xarini alati u pitanju, jedino se Premium izdanje i isplati kupiti. Dotično košta 100 dolara, s tim da na raspolaganju imate i probnu verziju (znamo da mnogi dizajneri sumnjaju u kvalitetu ovog programa, ali Web Designer, da se izrazimo "po naški", zaista razvaljuje).