Capcom je jučer potvrdio kako će ovog mjeseca igračima ponuditi prvog dodatnog lika za Street Fighter V, te kako će istovremeno lansirati i novi update, koji u igru donosi nekoliko dobrodošlih modova.

Kao što smo to znali i ranije, prvi DLC lik u novom Street Fighteru će biti Alex, koji bi se prema riječima developera trebao svidjeti kako old school ljubiteljima serijala, tako i novim igračima. Naravno, Alex u igru stiže sa vlastitim stilom borbe i specijalnim vještinama, odnosno V-Skillom, V-Triggerom i Critical Artom, o kojima se možete detaljnije informisati na ovoj adresi.

Osim novog lika, kojeg ćete moći kupiti kako in-game novcem, tako i pravim (koštaće vas 6 USD, ili ga možete uzeti u paketu sa još 5 dodatnih likova, što će vas koštati 30 USD), martovski update za Street Fighter V donosi i Challenge mod, unutar kojeg će igrači pronaći nekoliko prilično korisnih tutoriala.

Demonstrations mod će vam tako omogućiti da naučite trikove korisne kako početnicima, tako i naprednim igračima, a tu su i posebni tutoriali za svakog od 16 igrivih likova. Pored toga, igra će dobiti i Trials mod, u kojem ćete moći naučiti kombo poteze svih 16 likova (koji će varirati od osnovnih, pa do naprednih), a iz Capcoma su istakli kako ćete odigravanjem Trials moda moći zaraditi i dodatni in-game novac, sa kojim kasnije možete kupiti nove likove ili kostime za njih.

Inače, Street Fighter V smo nedavno recenzirali, pa ukoliko vas zanima više detalja o igri, svakako bacite pogled u ovom smjeru (spoiler alert: proglasili smo ga jednom od najboljih borilačkih igara svih vremena!).

1/1