Jedna od pucačina kojoj se ove godine ponajviše radujemo je SUPERHOT, neobični FPS u kojem se vrijeme kreće samo onda kada i sam igrač. A upravo je taj SUPERHOT nedavno dobio i zvanični datum izlaska.

Premijerni naslov SUPERHOT Team ekipe će tako na PC, Mac i Linux stići 25. februara, dok će ga vlasnici Xboxa One moći zaigrati nekada u martu.

1/1

Osim datuma izlaska, igra je dobila i novi trailer, u kojem izgleda stilizovano kao i uvijek, samo što su tu sada i uvijek zabavne katane, koje možete koristiti kako vi, tako i vaši protivnici.

Inače, ukoliko vam koncept igre zvuči zanimljivo, vjerovatno će vas zanimati i mogućnost da SUPERHOT isprobate prije njegovog izlaska - naime, prototip igre je već neko vrijeme dostupan na njenom zvaničnom sajtu, pa ukoliko vas zanima na šta zapravo liči FPS u kojem je bullet time konstantno uključen i u kojem možete biti veća faca od Maxa Paynea i Nea iz Matrixa, znate šta vam je činiti.

A ukoliko nemate vremena za isprobavanje prototipa, jednostavno bacite pogled na trailer koji donosimo u nastavku i uživajte: