2K i Firaxis Games su objavili kako će sarađivati sa ekipom iz Long War Studiosa na razvoju modova za njihov nadolazeći naslov i jednu od naših najočekivanijih igara u 2016. godini - XCOM 2.

Inače, ukoliko ste proteklih par godina proveli u nekoj pećini, daleko od moderske scene i odličnog XCOM-a, Long War Studios su osnovali moderi kojima možemo zahvaliti za Long War, XCOM mod koji je oduševio nebrojene igrače i zbog kojeg je dizajner XCOM-a svoju igru nazvao "20-satnim tutorialom za Long War".

"Drago nam je što možemo objaviti da se Long War Studios, developeri Long War total-conversion moda za XCOM: Enemy Unknown i XCOM: Enemy Within, udružio sa studijom Firaxis Games i izdavačkom kućom 2K kako bi radili na sadržajima za XCOM 2. Long War Studios tim, koji čine John Lumpkin, Rachel "Amineri" Norman i James "JCLewis" Karlson, trenutno naporno radi na nekoliko modova za XCOM 2. Ovi modovi će postati dostupni isti dan kada i XCOM 2, 5. februara 2016. godine," stoji u zvaničnom saopštenju.

Više informacija o modovima na kojima radi Long War Studios bi trebalo biti poznato iduće sedmice, za kada je najavljen Firaxis Megapanel, koji će se održati na PAX South sajmu u San Antoniu.

1/1