Znamo da ste u frci sa pripremama za proslavu Nove godine i ne sumnjamo da neki od vas tek trebaju okititi svoje jelke i pripremiti klopu i piće za večeras, pa vas nećemo puno gnjaviti - iza nas je još jedna godina, u kojoj smo dočekali nove Windowse, koji su ispravili skoro sve grijehe Osmice, ali i Appleov dugo očekivani izlet u vode pametnih satova. Bilo je tu i drugog zanimljivog hardvera, od Pro verzije iPada, pa do bezbroj novih telefona i nekoliko novih modela minijaturnih Raspberry Pi računara. A da i ne spominjemo sve one fantastične igre, od poslastica za ljubitelje RPG-a u vidu BloodborneaWitchera 3 i Obisidianovih Pillarsa, pa do ultimativne verzije fudbala u kojoj smo uživali - i još uvijek uživamo - u Rocket Leagueu.

Tu i tamo smo se znali vratiti i našoj staroj rubrici SF Corner, pa smo tako pisali o novijim SF filmovima vrijednim vaše pažnje, ali i o odličnom novom nastavku kultne Star Wars sage, dok su kroz naše druge rubrike prošli brojni novi online servisi i tehnologije.

No, dosta priče o 2015. - vrijeme je da pogled bacimo u budućnost i na sve ono što nas čeka u 2016. godini, a o čemu ćemo pisati idućih 12 mjeseci (u biti, nadamo se jeftinim VR headsetovima, iako već uveliko štedimo za njih, jer znate već šta kažu za nadu).

Bilo kako bilo, ekipe portala Info Online i TV emisije Terminal vam žele sretnu i uspješnu novu 2016. godinu! Čitamo se - i gledamo - u januaru!

1/1