Kao što tradicija nalaže, Valve će i ovu Novu godinu dočekati uz veliku rasprodaju igara na Steamu - Steam Winter Sale 2015 počinje danas i traje do 4. januara, što nam daje i više nego dovoljno vremena da potrošimo ostatke prošlomjesečne plate na sve one igre koje nam već mjesecima stoje na wishlisti.

Očekivano, Steam serveri su i ovaj put preopterećeni, tako da vam za sada ne možemo preporučiti neke manje primjetne, ali zanimljive i jeftine igre, iako se na glavnoj Steam stranici već nazire nekoliko prilično dobrih ponuda.

Witcher 3 tako možete ugrabiti za 30€, dok su originalni Witcher i njegov drugi nastavak, Assassins of Kings, još jeftiniji (koštaće vas 1,5€ i 3€, respektivno). Pored toga, vrijedi istaći i solidnu STALKER ponudu - sva tri nastavka, Shadow of Chernobyl, Clear Sky i Call of Pripyat, mogu biti vaši za 17€ - kao i odlični Spelunky, koji košta svega 3,75€, ili recimo Civilization V: Complete Edition, koji itekako vrijedi traženih 10€.

Navedene ponude su samo vrh ledenog brijega, a brojne druge će svakog dana biti izlistane na glavnoj Steam stranici. Usput, ni ovaj put se ne morate brinuti kako ćete propustiti neku od specijalnih dnevnih akcija, jer iste više ne postoje - svaka igra na sniženju će imati jednu cijenu, koja se neće mijenjati do kraja rasprodaje.

I da, tu je i ovaj put posebna meta-igra sa prikupljanjem Steam Trading karata, ali vam o njoj ne možemo reći ništa jer su Valveovi serveri i dalje preopterećeni. Ali, ako vas zanima više detalja, znate gdje ćete ih pronaći... kada serveri dođu sebi kroz koji sat, naravno.

1/1