Nakon izvinjenja upućenog korisnicima OneDrivea koji su zamalo ostali bez 10 i više gigabajta besplatnog prostora na ovom cloud servisu, Microsoft se sada izvinjava i vlasnicima Surface Book i Surface Pro 4 prenosnika.

Kako prenosi ZDNet, iz Microsoft Surface tima su izjavili da su svjesni kako njihovi korisnici nisu imali "savršeno iskustvo" sa Surface Book i Surface Pro 4 uređajima.

"Izvinjavamo se zbog frustracija koje je ovo uzrokovalo," izjavio je na Microsoftovom forumu za podršku korisnicima jedan od administratora, Josh_F.

Podsjećamo, nakon što je Microsoft iznenadio javnost najavom i lansiranjem svog prvog laptopa, korisnici su počeli da prijavljuju različite probleme koje su imali sa njim. Ekipa iz Redmonda je mnoge od tih problema ispravila u novembarskoj softverskoj nadogradnji, da bi vlasnici Surface Booka potom zapazili probleme sa potrošnjom baterije u sleep modu, koji još uvijek nisu ispravljeni, a za koje bi se Microsoft trebao pobrinuti u jednoj od nadogradnji koje stižu početkom 2016.

1/1