Na pragu 20. godišnjice poslovanja, Logosoft je organizovao tehnološku konferenciju na kojoj su pored proizvoda i usluga ove kompanije glavne teme bile najnovije tehnologije u oblasti IT-ja i komunikacija.

Logosoft Connect je prva samostalna konferencija ove kompanije koja na domaćem tržištu posluje već skoro dvadeset godina. Jedan od razloga održavanja konferencije svakako su drastične promjene koje se dešavaju u IT i komunikacijskom sektoru. Slijedeći te promjene, Logosoft je kreirao i već nekoliko puta nadogradio svoju uslugu LogoBIZ, koja nudi čitav niz integrisanih usluga. LogoBiz je platforma koja se sastoji od većeg broja IT i komunikacionih servisa, a koja je namijenjena kompanijama svih veličina i profila. Uz pomoć nje poslovni subjekti mogu riješiti sve svoje IT i komunikacione potrebe.

"Mi u Logosoftu volimo tehnologiju. Već skoro cijelih 20 godina predano i kontinuirano ulažemo u znanje naših uposlenika, kako bismo mogli biti u korak sa svjetskim trendovima i time našim klijentima obezbijediti rješenja i usluge koji će im na najbolji način adresirati poslovne potrebe", izjavio je Damir Dizdarević, izvršni direktor za prodaju, marketing i usluge kompanije Logosoft.

Pored LogoBIZ usluge, na konferenciji je bilo riječi i o IP telefoniji, integrisanim rješenjima koje Logoosft razvija sa kompanijama Microsoft, Cisco i EMC, poslovnim procesima koji se prate uz pomoć Microsoft Dynamics NAV i CRM platformi, edukaciji, te cloud uslugama kao glavnom pokretaču velikih promjena u razvoju tehnologije.

Za partnere i prijatelje kompanije koji su posjetili konferenciju, Logosoft je obezbijedio i prigodne poklone, te nagradnu igru na zatvaranju Connecta '15.

http://www.lol.ba

1/1