Popularni program za tweakanje Windowsa, IObitov Advanced SystemCare, ušao je u devetu verziju, koja donosi bolje opcije za zaštitu privatnosti, kao i za rasterećenje računarskih resursa, naročito na Windowsu 10.

Tako je jedan od glavnih noviteta pojednostavljena zaštita privatnosti korisnika Windows 10 OS-a jednim klikom, kroz System Reinforce opciju u Protect modulu. Advanced SystemCare 9 će na taj način zaustaviti po defaultu aktivne Windows 10 opcije koje narušavaju privatnost, poput dijeljenja informacija o lokaciji korisnika, njegovim porukama, kontaktima, itd. Također, program ima real-time modul za nadgledanje sistema u potrazi za spywareom i adwareom.

Dalje, Advanced SystemCare 9 u Speed Up modulu nudi različite opcije za optimizaciju RAM-a i hard diska, u cilju bržeg pokretanja i rada sistema. Tu je također i mogućnost laganog uklanjanja žilavih toolbara i drugih sumnjivih ekstenzija za web browsere.

Program je dostupan u besplatnoj i plaćenoj Pro varijanti od 30 dolara – ova druga u odnosu na besplatnu verziju sadrži napredniju antimalware zaštitu, alat za čišćenje Registryja, kao i različite automatizovane opcije. Advanced SystemCare 9 možete skinuti odavde.

1/1