U okviru svoje prepoznatljive kampanje "A šta ti čekaš?", Logosoft je pokrenuo novembarsku akciju namijenjenu svim ljubiteljima televizije. Tako će korisnici koji potpišu ugovor za jedan od LoGO! paketa i pri tome kupe neki od akcijom izdvojenih modela LG televizora - u narednim mjesecima moći uživati u najkompletnijoj ponudi TV sadržaja za samo 1 KM mjesečno.

Naime, kako bi uživali u punom sjaju IPTV usluge koja se nalazi u okviru LoGO! paketa, Logosoft je za nove korisnike pripremio povoljne uslove za kupovinu tri tipa LG televizora, a novi vlasnici TV uređaja plaćat će mjesečnu pretplatu od 1 KM naredna tri, odnosno šest mjeseci.

Odabirom opcije ugovora na 12 mjeseci, uz vrhunski TV prijemnik, korisnici će dobiti sve dodatne TV pakete gratis uz simboličnu pretplatu od 1 KM tokom prva tri mjeseca. Za ugovor na 24 mjeseca uz kupovinu LG televizora, poklon će uključivati tri mjeseca sve TV pakete gratis, uz mjesečnu pretplatu od 1 KM u narednih šest mjeseci.

Korisnici mogu ostvariti pogodnosti kupovinom televizora LG LED 43LF632V ili LG LED 49LF632V, u kombinaciji sa LoGO! Duo+, LoGO! Trio, LoGO! Trio+, LoGO! Trio Mobile ili LoGO! Quadro paketom. Također, akcija važi i za spoj  LG LED 55LF632V televizora i LoGO! Quadro+ paketa.

1/1

Pomoću LoGO! paketa možete objediniti fiksnu i mobilnu telefoniju, digitalnu televiziju i brzi internet, ili samo neke od ovih usluga, zavisno od potreba vašeg domaćinstva.

Akcija "A šta ti čekaš" dodatno je obogatila ovu ponudu TV uređajima posljednje generacije i višemjesečnim pogodnostima u pogledu cijena i sadržaja.