Nakon što su objavili kako će ispeglanu PC verziju Batman: Arkham Knighta u prodaju pustiti krajem ovog mjeseca, sada nam iz Warner Bros. Interactivea stižu i nove informacije.

Kako prenosi PC Gamer, Warner Bros. je krajem prošle sedmice objavio kako će se kontroverzna PC verzija Arkham Knighta u prodaju vratiti 28. oktobra.

"U 18:00, 28. oktobra, Batman: Arkham Knight će ponovo biti objavljen za PC platformu. U isto vrijeme ćemo također lansirati i patch koji će PC verziju dopuniti sa sadržajima koji su do sada objavljeni na konzolama (sa izuzetkom sadržaja koji je ekskluzivan za konzole)," izjavili su iz Warner Bros. Interactivea.

Pod tim dodatnim sadržajima, Warner Bros. ne podrazumijeva DLC-ove koji su do sada objavljeni na PlayStationu 4 i Xboxu One (njih treba kupiti odvojeno), već dodatke poput Photo Modea, Big Head Modea, Arkham Asylum skinova, kao i mogućnosti izbora likova u AR Challenge misijama.

Inače, ukoliko vas zanima kakva vas igra zapravo čeka ispod sve te prašine koja se podigla oko njene PC verzije, svakako bacite pogled na naše utiske iz PS4 verzije najnovije Batmanove avanture.

1/1