Sa vremena na vrijeme u naš inbox stigne saopštenje za javnost koje je toliko genijalno da bi ga bilo šteta skratiti i pretvoriti u klasičnu vijest. A po nepisanom pravilu, za takva saopštenja je u većini slučajeva zadužena indie izdavačka kuća Devolver Digital, koja je datum izlaska svoje indie pucačine Broforce objavila u saopštenju koje vam u nastavku prenosimo u njegovoj cijelosti:

"Razvojni tim koji voli slobodu, Free Lives, i njihov demokratski izabran izdavač Devolver Digital su objavili da internacionalna senzacija Broforce iza sebe ostavlja okove Early Accessa i kreće sa Operacijom Lansiranja Finalne Verzije 15. oktobra. Finalna verzija Americi najdražeg simulatora slobode će donijeti i novi set izazovnih misija u kojima će burazeri jurišati na Sotoninu tvrđavu gdje će se u sred Pakla sukobiti sa samim gospodarom tame!

Kako bi proslavili ovaj trijumf elektronske zabave, Free Lives i Broforce muzičar Deon van Heerden su objavili ultra-patriotski Freedom EP - album sa 5 pjesama Broforce muzike, na kojem se nalaze i numere The Ballad of Rambro i Broforce Theme. U znak zahvalnosti, Freedom EP će biti besplatan za vlasnike Early Access verzije Broforcea od danas do izlaska igre 15. oktobra, nakon čega će biti obeshrabrujuće skup, ali takav vam je kapitalizam. Ugrabite ga besplatno sa Steama i slušajte ga glasno kod kuće, u autu ili tokom talačke krize.

"Broforce je kulminacija decenija američke vojne superiornosti distilisana u jednu (ovo neću ni pokušati prevesti, op.a) sweet ass motherfucking video igru," izjavio je sekretar američkog Ministarstva odbrane, Ashton Carter, te dodao: "Buraz, čak ima i versus mod i online co-op."

Broforce je počeo svoju shock and awesome kampanju kao game jam igra u 2012. godini, da bi u 2014. izvršio invaziju na Steam Early Access, gdje je postao jedna od najbolje ocijenjenih igara od strane igrača. Tokom proteklih godinu i po, razvojni tim Free Lives je u igru dodao desetak unikatnih burazera, gomilu novih misija, kompletan level editor, kao i brojna druga poboljšanja koja bi Očeve osnivače Sjedinjenih Američkih Država učinili ponosnim.

Broforce je sada dostupan na Steam Early Accessu, a na PlayStation 4 bi trebao stići početkom iduće godine, iako vjerovatno nikada neće stići na Dreamcast."

1/1