Teaseri, najave i press konferencija o tome šta nas očekuje na ovogodišnjem izdanju najvećeg evropskog sajma konzumerističke elektronike.

Večeras je svečano i otvorena IFA Global Press Conference 2014, konferencija namijenjena IT novinarima iz čitavog svijeta koju za njih organizuje direkcija IFA sajma, najvećeg evropskog sajma potrošačke elektronike, te Messe Berlin, najveći sajamski izložbeni prostor u Berlinu.

U sklopu nanovo izgrađenog hotelskog kompleksa u Beleku pored Antalije, IFA će na dvodnevnom eventu predstaviti uspjehe prošle konferencije, očekivanja i nade za ovogodišnje izdanje, kao i dati neke sneak peek poglede na uređaje koje ćemo moći vidjeti u septembu u Berlinu, te ponuditi eksluzivne analize i panel-razgovore o tekućim problemima u IT industriji i segmentu potrošačke elektronike.

Za više informacija sa IFA GPC 2014 pratite naš portal, ali i očekujte ekskluzivan prilog sa eventa u epizodi Terminala26 koju ćete gledati iza prvomajskih praznika. Do tada, budite uz nas i očekujte zanimljive i ekskluzivne vijesti sa IFA GPC-a 2014!

1/1