Jedna od najboljih igara godine će uskoro postati još veća i još bolja - naime, Sony je na upravo održanoj SCE Japan 2015 pressici objavio kako će 24. novembra ove godine lansirati ekspanziju za fantastični Bloodborne.

Bloodborne: The Old Hunters će nam dati uvid u noćne more lovaca koji su čuvali najveće tajne Byrgenwertha, ali i nove tajne mračne prošlosti Yharnama, grada na čijim smo ulicama proveli brojne neprospavane noći.

1/1

Priča ekspanzije će nas odvesti i u neka nova područja, "gdje su lovci iz prošlosti zauvijek zatočeni" i gdje ćemo sresti nove "smrtonosne zvijeri koje treba uloviti", a donijeće nam i nekoliko novih odijela i oružja, od kojih neka možete vidjeti i u premijernom traileru.

A osim što su najavili The Old Hunters ekspanziju, iz Sonyja su se pohvalili i sa podatkom kako se Bloodborne od svog izlaska u martu prodao u preko 2 miliona prodanih primjeraka.

Inače, ukoliko ste propustili pročitati naše utiske iz igre, svakako vam preporučujemo da to uradite što prije i odmah potom se bacite na njeno igranje - ne samo da je riječ o najboljoj PS4 ekskluzivi, već i o jednoj od najboljih igara svih vremena!