Do izlaska nove i najveće Destiny ekspanzije do sada je ostalo svega 4 dana, a Activision i Bungie su nas ove sedmice odlučili počastiti i sa novim live action trailerom za svoj uspješni FPS.

Destiny: The Taken King je tako dobio svoj launch trailer nazvan "Evil's Most Wanted", koji je režirao Joseph Kosinski (režiser filmova Oblivion i TRON: Legacy), a u traileru pored standardne ekipe Guardiana možete primjetiti i Ghosta kojem glas umjesto Petera Dinklagea sada posuđuje Nolan North.

1/1

Ipak, uprkos zabavnoj akciji i opuštenoj atmosferi, glavna zvijezda videa je svakako Black Dog od Led Zeppelina, sa kojom Activision nastavlja tradiciju odličnih live action trailera u kojima koristi muziku ovog legendarnog benda.

Osim launch trailera koji možete pogledati u nastavku, Destiny je nedavno dobio još jedan live action trailer - i to u Japanu, gdje igre imaju znatno bolje reklame nego na Zapadu. Uostalom, pogledajte i sami.

Destiny: The Taken King u igru donosi nove podklase za svaku od igrivih klasa, novo područje, nova oružja, nove multiplayer mape i novi leveling sistem, a izlazi 15. septembra ove godine za PS4, PS3, Xbox One i Xbox 360.