Eidos Montreal je upravo objavio kako će Deus Ex: Mankind Divided izaći i prije nego smo ga očekivali - 23. februara 2016. godine!

Nastavak fantastičnog Human Revolutiona bi tako, zajedno sa novim Mirror's Edgeom i XCOM-om 2, trebao obilježiti drugi mjesec iduće godine, a Square Enix i Eidos Montreal su pripremili i posebnu akciju za sve igrače koji se odluče prednaručiti novi nastavak avantura Adama Jensena.

Naime, prilikom preordera igre je moguće odabrati bonuse koje želite dobiti uz Mankind Divided (tu su razni DLC-ovi u vidu alternativnih kostima, dodatnih misija, artbookova, muzike iz igre i sl. sitnica), a ukoliko dovoljno ljudi prednaruči igru, Square i Eidos će je objaviti četiri dana ranije - 19. februara 2016.

1/1

Podsjećamo, Deus Ex: Mankind Divided će biti dostupan isključivo na aktuelnim konzolama (PlayStationu 4 i Xboxu One) i PC-u, gdje će biti i jedan od prvih naslova sa podrškom za DirectX 12.

Više informacija o igri, kao i nekoliko do sada objavljenih gameplay videa, možete pronaći na ovom linku, dok vam u nastavku donosimo i preorder trailer, koji će vas detaljnije upoznati sa raznim preorder bonusima i načinima njihovog otključavanja.