Odigrali ste Pillars of Eternity, ali se niste zasitili njegovog fantasy svijeta, priče i likova? U tom slučaju, imamo odlične vijesti za vas - Obsidian Entertainment i Paradox Interactive su danas potvrdili kako će prva velika ekspanzija za Pillars of Eternity stići već ovog mjeseca - tačnije, u utorak, 25. avgusta.

The White March - Part I donosi povećan maksimalni level, nove artifakte, nove kompanjone, nove skillove i potpuno novo područje koje ćete moći istraživati.

Pri tome bi trebali uživati u priči za koju su zaslužni Carrie Patel i Eric Fenstermaker, kojima možemo zahvaliti za dobar dio originalne Pillars of Eternity priče, ali i za dijaloge u fantastičnom South Park: Stick of Truthu.

Inače, ukoliko ste propustili originalni Pillars of Eternity, svakako vam preporučujemo da odvojite koji dan od godišnjeg odmora kako bi uživali u ovom modernom RPG klasiku, za koji je kolega Senad u našem rekao da je ravan legendama žanra poput Planescape: Tormenta i Vampire: The Masquerade- Bloodlinesa.

1/1