Par fantastičnih igara iz 2014. i jedna iz 2015. će uskoro postati dostupne znatno većem broju igrača - izdavačka kuća Devolver Digital je objavila kako će 11. avgusta izbaciti PC verziju odlične skejterske igre OlliOlli2: Welcome to Olliwood, dok će 13. oktobra lansirati PlayStation 4 verziju zanimljivog puzzlera The Talos Principle.

Podsjećamo, OlliOlli2 je prvobitno lansiran u martu ove godine na PlayStationu 4 i PS Viti, dok je The Talos Principle hrvatskog Croteama na PC-u objavljen krajem prošle godine (vrijedi napomenuti kako će igra na PS4 stići u Deluxe Edition izdanju, koje uključuje i nedavno objavljenu Road to Gehenna ekspanziju).

Osim spomenutih igara, svoj datum izlaska je danas dobila i Director's Cut verzija odličnog RPG-a Wasteland 2 - naime, inXile je objavio kako će njihova vizija postapokalipse na PS4 i Xbox One stići 13. oktobra ove godine.

I da, konzolaške verzije Wastelanda 2 i Talos Principlea će biti dostupne kako u u digitalnom, tako i u fizičkom obliku, a Wasteland 2: Director's Cut će biti dostupan i na PC-u istog dana kada i na konzolama - i to u vidu potpuno besplatne nadogradnje za sve vlasnike originalne verzije igre.

1/1