Pored jeftinog i vodootpornog Moto G-a treće generacije, Motorola je danas predstavila i svoj novi flagship, Moto X Style, kao i nešto jeftiniji telefon iz srednje kategorije, Moto X Play.

Moto X Style donosi 5,7-inčni ekran Quad HD rezolucije, Snapdragon 808 procesor, 3GB RAM-a i 3.000 mAh bateriju, dok će prostor za pohranu podataka varirati od modela do modela, a u ponudi će se naći verzije sa 16, 32 i 64GB. Naravno, tu je i slot za microSD memorijsku karticu, sa kojom je memoriju telefona moguće proširiti za maksimalnih 128GB.

Od kamera, Moto X Style donosi 21 MP f/2.0 stražnju (sa podrškom za snimanje 4K videa, autofokusom i Dual Color Correlated Temperature blicem) i 5 MP prednju (sa blicem).

Kako prenosi GSMArena, onaj 'Style' dio imena je opravdan različitim poklopcima sa kojima će telefon biti moguće nabaviti, a u prodaji će se naći kako plastični, tako i drveni i kožni poklopci u različitim bojama.

Moto X Style se u prodaji očekuje u septembru, a koštaće oko 400 USD.

Sa druge strane, Moto X Play će kupcima ponuditi 5,5-inčni Full HD ekran, Snapdragon 615 procesor i 2GB RAM-a, a biće dostupan u verzijama sa 16 i 32GB memorije za pohranu podataka.

Lista specifikacija ovog telefona uključuje još i slot za microSD memorijske kartice, 3.630 mAh bateriju, te 21 MP f/2.0 stražnju i 5 MP prednju kameru.

Moto X Play na tržište stiže već u avgustu, a koštaće oko 300 USD.

1/1