Nakon zanimljivih teasera koje su u proteklom periodu slali odabranim medijima, iz Blizzarda su sinoć konačno predstavili novu ekspanziju za Hearthstone, nazvanu The Grand Tournament.

The Grand Tournament u igru donosi 132 nove karte i fokusira se na specijalne moći igrivih klasa.

Naime, dobar dio novih karata će imati i potpuno novu oznaku - Inspire, koja označava posebne sposobnosti koje će se aktivirati svaki put kada iskoristite moć svog heroja, prenosi Eurogamer.

1/1

Tako će npr. karta Lowly Squire svaki put kada aktivirate moć svog heroja dobiti +1 na napad, dok će vam Hunterova Lock and Load karta omogućiti da u idućem potezu dobijete po jednu dodatnu Hunterovu kartu nakon svakog aktiviranog spella, a vrijedi istaći i Maiden of the Lake kartu, koja snižava cijenu vaše herojske moći na svega jednu jedinicu mane.

Naravno, The Grand Tournament donosi i novu ploču na kojoj ćemo igrati svoju najdražu kartašku igru, a nove paketiće sa kartama ćemo moći plaćati kao i ranije - in-game zlatnicima ili pravim novcem.

The Grand Tournament stiže nekada idućeg mjeseca, a za sve koji se odluče prednaručiti nekoliko karata iz nove ekspanzije, Blizzard je pripremio posebnu ponudu - po cijeni od 45 eura možete dobiti 50 paketića karata (umjesto standardnih 40), zajedno sa novom pozadinom za svoje karte.