Capcom je na ovogodišnjem Evo turniru u borilačkim igrama objavio kako će igrači sve DLC likove u Street Fighteru V, osim pravim novcem, moći platiti i posebnom in-game valutom.

Pored toga, Capcom je još jednom potvrdio kako će ovaj put osnovna verzija igre biti jedina koju trebate kupiti, te kako Street Fighter V neće dobijati Super, Ultra, Arcade i sl. verzije, kao što je to bio slučaj sa prethodnih nekoliko nastavaka u serijalu. Umjesto toga, osnovna verzija igre će vremenom dobijati besplatne nadogradnje koje će se brinuti za balans likova i njihovih poteza, te druge promjene u gameplayu.

1/1

Osim što su nas upoznali sa novom in-game ekonomijom i načinom kupovine DLC likova (konkretne cijene za sada nisu poznate), iz Capcoma su nas preko vikenda obradovali i sa otkrivanjem jednog potpuno novog lika sa kojim ćemo moći zaigrati Street Fighter V.

U prvoj postavi igre, koju će činiti ukupno 16 boraca, tako će se naći i Necalli, kojeg osim zanimljivog imena (na astečkom: borba), krasi i zanimljiva frizura i stil borbe koji se mijenja aktiviranjem V Triggera, kada Necalli postaje svojevrsni Super Saiyan.

Street Fighter V stiže na PS4 i PC na proljeće iduće godine.