2K je krajem prošle sedmice objavio kako će NBA 2K16 donijeti MyCAREER mod na kojem radi Spike Lee, te kako će igra biti dostupna sa "tri unikatna omota".

Tako će se na omotu omotima igre ove godine naći Stephen Curry iz Golden State Warriorsa, James Harden iz Houston Rocketsa i Anthony Davis iz New Orleans Pelicansa.

"Svaki od navedenih sportista, od Curryja, NBA 2015 MVP-a, do Hardena, trostrukog NBA All-Stara i Davisa, dvostrukog All-Stara i igrača koji je pomogao New Orleans Pelicansima da se prvi put pojave u playoffu, su definitivno zaslužili svoje pozicije na omotu igre," stoji u zvaničnom saopštenju iz 2K-a.

Što se pak tiče igrinog story moda, 2K obećava "priču o NBA igraču sa dramom kakvu do sada nismo mogli iskusiti u nekoj sportskoj igri". Scenario za spomenuti mod će napisati Spike Lee, koji će preuzeti i uloge režisera i koproducenta.

Na šta će to sve ličiti, ostaje da se vidi, a dok čekamo da nas 2K počasti sa novim nastavkom svog popularnog košarkaškog serijala, svakako vam preporučujemo da bacite pogled i na našu NBA 2K15 recenziju.

1/1