Mijenjanje imena za custom klase - konačno!

Studio Respawn Entertainment objavio je kako uskoro možemo očekivati nekoliko noviteta u njihovoj debitantskoj igri, multiplayer pucačini Titanfall. Iz Respawna su novitete podijelili u tri kategorije: prva će se fokusirati na manje izmjene poput balansa oružja i izmjena u matchmakingu, druga će se odnositi na izmjene poput nedavno ubačene Party Colors opcije u multiplayer lobijima, dok će fokus treće biti na infrastrukturalnim promjenama kakve su implementacija Private Match opcije.

Također, Respawn je na svom sajtu najavio i skorašnji patch koji će konačno donijeti mogućnost izmjene imena custom loadoutova za Pilote i Titane, kao i omogućiti igračima da filtriraju i pretražuju brojne izazove, čije izvršavanje donosi ogromne XP bonuse. Osim  toga, potvrđeno je kako ćemo u skorijoj budućnosti dobiti i mogućnost customizacije izgleda Titana, kao i novi set Burn karti, a iz Respawna podsjećaju kako će svi dodaci, osim novih mapa, biti potpuno besplatni. A kada smo već kod novih mapa, Respawn je tokom nedavno završenog PAX East sajma najavio i prvi map pack DLC za igru, nazvan Expedition, koji donosi tri nove multiplayer mape i koji možemo očekivati nekada tokom idućeg mjeseca.

Nego, igra li neko od vas Titanfall? Ako ne, zašto ne bi pročitali našu recenziju i pridružili nam se na serverima? Sumnjamo da ćete se pokajati.

 

1/1