Ljubitelj ste tzv. interaktivnih drama kao što su Heavy Rain i Beyond: Two Souls, ali ste još i veći ljubitelj filmova - i to pogotovo slasher horora? U tom slučaju, sigurno ste čuli za Until Dawn, Sonyjevu PlayStation 4 ekskluzivu koja kombinuje gameplay Heavy Raina sa trashy horor filmovima sa kraja prošlog stoljeća. I upravo za vas imamo jako dobre vijesti - Until Dawn je sada dobio i datum izlaska.

Nova igra studija Supermassive Games će tako na PlayStation 4 stići 26. avgusta ove godine, a Sony je objavio kako se glumačkoj postavi igre pridružio i Peter Stormare, kojeg će se ljubitelji TV serija sjetiti iz Prison Breaka i Arrowa, ali i iz filma The Big Lebowski.

1/1

Stormare se tako priključio od ranije poznatim imenima koja su posudila svoje face i glasove likovima u Until Dawnu - imenima među kojima su se našli i Hayden Panettiere (Claire Bennet iz Heroesa) i Brett Dalton (Grant Ward iz Agents of SHIELD-a).

Ukoliko pak niste upratili razvoj Until Dawna, riječ je o igri čiji gameplay će se bazirati na quick time sekvencama čiji ishodi će odlučivati dalji razvoj radnje i sudbine likova, koji će u najboljoj maniri slasher horora zaglaviti u izolovanoj kolibi, gdje će ih proganjati ludi serijski ubica.

Kako to sve izgleda u akciji, možete pogledati ovdje, a u nastavku svakako bacite pogled i na najnoviji trailer za igru: