Nakon što je Nvidia objavila nove drajvere specijalno optimizovane za dugo očekivani RPG iz CD Projekt Reda, sada imamo i dobre vijesti za sve igrače koji u Witcheru 3 uživaju na PC-u sa nekom od AMD-ovih grafičkih kartica.

Naime, AMD je objavio kako radi na novim Catalyst drajverima koji će poboljšati performanse njihovih kartica u Witcheru 3, ali i u Project CARS-u:

"AMD je posvećen unaprjeđivanju performansi u nedavno objavljenim igrama Project CARS i The Witcher 3: Wild Hunt. U tu svrhu ćemo kreirati AMD Catalyst 15.5 Beta drajvere kako bi optimizovali performanse u ovim igrama, a nastavićemo blisko sarađivati i sa njihovim developerima kako bi poboljšali kvalitet naših drajvera. AMD Catalyst 15.5 Beta ćemo objaviti na našem sajtu čim budu dostupni."

U međuvremenu, iz AMD-a su svojim korisnicima koji imaju problema sa HairWorks grafičkom opcijom u Witcheru 3 preporučili da unutar Catalyst drajvera podese Tessellation postavke. Konkretno,  preporučuje se da aktivirate "Override application settings" Tessellation Mode i Maximum Tessellation postavite na 8x.

1/1