Microsoftova predanost PC gamingu očigledno nema granica - prvo su najavili kako ćemo u Windowsima 10 dobiti posebnu Xbox aplikaciju, potom su potvrdili kako na PC stiže i novi F2P nastavak Fablea, da bi na kraju došli i do najava igara koje će biti predinstalirane na Windowsima 10. Među njima, svoje mjesto su našli miljenik državnih službenika Solitaire, ali i nešto noviji fenomen - Candy Crush Saga.

Kako prenosi PC Gamer, Microsoft je potvrdio kako će Windows 10 dobiti i nekoliko igara kontroverznog razvojnog tima King, a prva od njih će biti Candy Crush Saga.

"Windows Phone korisnici uživaju u Candy Crush Sagi još od njenog lansiranja na toj platformi u decembru, a kasnije ove godine, svi Windows 10 korisnici će moći iskusiti ovu hit igru koja je poharala mobilni svijet kao šumski požar. Kao dodatni bonus, Candy Crush Saga će biti automatski instalirana kod svih korisnika koji pređu na Windows 10 ili ga downloaduju u vremenskim periodima nakon izlaska igre," stoji u zvaničnom saopštenju iz Microsofta.

Windows 10 stiže na ljeto ove godine.

1/1