Disney Interactive je objavio kako će Disney Infinity uskoro postati bogatiji za Star Wars likove i nivoe, koji će se u igri pridružiti ionako bogatoj postavi likova iz Disney, Pixar i Marvel univerzuma.

Disney Infinity 3.0 će tako donijeti Star Wars setove igračaka/figurica/novih likova sa facama iz originalne trilogije, prequela epizoda I, II i III, ali i iz željno iščekivanog Star Wars: The Force Awakens filma. Osim toga, Disney je potvrdio kako će igra dobiti i nove likove i nivoe bazirane na Pixarovom filmu Inside Out, kao i nove Marvel setove sa Hulkbuster Iron-Manom, Ultronom i drugim Marvel likovima.

Inače, za neupućene, Disney Infinity predstavlja još jednu kombinaciju videoigre kombinovane sa pravim igračkama koje otključavaju nove in-game likove i nivoe (nešto poput Skylandersa i nedavno najavljenog Lego Dimensionsa).

Na novoj Disney Infinity igri i dodatnim sadržajima za nju radi nekoliko poznatih razvojnih timova, uključujući Ninja Theory (DmC: Devil May Cry) i United Front Games (Sleeping Dogs).

Disney Infinity 3.0 u prodaju stiže na jesen ove godine, u verzijama za PC, PS3, PS4, X360, Xbox One, Wii U, iOS i Android.

1/1