Znače li vam šta imena Nyjah Huston, Leticia Bufoni, Ishod Wair, Lizzie Armanto i David Gonzalez? Ako na prethodno pitanje odgovorili dizanjem lijeve obrve i nezainteresiranim slijeganjem ramenima, možda bi bilo najbolje da se vratite na naš homepage. Ali, ako ste prepoznali barem neko od njih, imamo odlične vijesti za vas.

Naime, kako prenosi Eurogamer, svi ti skejteri će se pojaviti u novom nastavku stare Activisionove franšize - Tony Hawk Pro Skater 5 stiže ove godine na PS4 i Xbox One, a nekada kasnije i na PS3 i X360.

Na igri radi studio Robomodo, koji stoji iza naslova Tony Hawk: Ride i Tony Hawk: Shred, a u igri možemo očekivati solo, co-op i kompetitivne modove, online multiplayer, kao i mogućnost levelovanja naših likova, te jednostavno prelaženje iz jednog u drugi igrivi mod.

Osim toga, poznato je kako će Tony Hawk Pro Skater 5 donijeti i svojevrsne power-upove, kao i mogućnost ispaljivanja izvjesnih projektila tokom određenih misija, iako nije precizirano o kakvim se power-upovima i projektilima zapravo radi.

1/1