Nakon što je Foursquare svoju popularnu aplikaciju podijelio na dva servisa, popularnost im je polako počela opadati - i to ponajviše zbog izbacivanja nekih od korisnicima najdražih funkcija iz nove Swarm aplikacije.

Naravno, pri tome mislimo na mogućnost otključavanja različitih bedževa i mayorship statusa, zahvaljujući kojima su se korisnici natjecali kako bi se što češće prijavljivali na Foursquare na različitim lokacijama.

No, izgleda kako su u Foursquareu konačno odlučili ispuniti želje svojih korisnika - na zvaničnom blogu kompanije je objavljeno kako nova verzija Swarm aplikacije (već sada dostupna na sve tri mobilne platforme) donosi nove "izazove" i 100 novih naljepnica koje bi na neki način trebale zamijeniti bedževe.

Osim toga, iz Foursquarea su obećali kako će u Swarm uskoro ubaciti i mayorship funkciju, koja će priznavati sve vaše stare check-inove, tako da se već sada možete početi pripremati za osvajanje mayorship statusa u svojim najdražim kafićima, kinima, restoranima i na drugim lokacijama.

1/1